GO' DAW DO'

Venner – Drenge og piger af begge køn søges.

I en lille båd der gynger,

sidder jeg og synger,

synger om de ting der gi'r livet værdi.

Jeg ka' ikke gå på vandet,

men jeg ka' så meget andet.

Jeg ka' føle mig glad, jeg ka' føle mig fri.

Der er forår i min mave,

jeg ved hvad jeg vil lave

ud og finde fred fri for nogen der glor.

Drive rundt ude på fjorden

med begge ben på jorden,

jeg er godt tilfreds med en pilsner i snor.

 

>> Drive rundt på fjorden med begge ben på jorden <<

Det er vist overdrevet, men tiden ER blevet en anden.

Jeg er en ældre alene mand, folkepensionist på 67 år, uden den nære familie. Der er ingen forældre, søskende eller børn. Venner er døde. Arbejdskollegaer gled i baggrunden efter jeg kom på førtidspension for nogle år siden. Der er intet netværk overhovedet.

Jeg er fra en egn hvor jeg mindes min barndom. Folk hjalp hinanden her. De talte med hinanden og inviterede hinanden på kaffe. Ja ofte drattede man bare ind de satte fluks en kop kaffe foran en. De spurgte til ens velbefindende og vi ordnede ”verdenssituationen”

En bonde kom på sygehuset med et brækket ben og da han kom hjem efter en måneds tid, havde naboerne hakket alle hans roer for det kunne han jo ikke. Han takkede og spurgte; hvad skylder jeg til gengæld. Herre Gud; - Spekuler ikke på det og se blot at komme til kræfterne. Det er mere værd.

Det var den gang. I dag vil folk sige at det er ikke deres problem.

Jeg er af naturen hjælpsom og vil gerne tale om alt muligt. Er både talende og lyttende. Tidligere murerarbejdsmand, uden uddannelse og i dag er slægtsforskning en af mine store interesser. Dernæst holder jeg af at køre ud i det blå, slentrer i naturen i skov og ved strand. Fotograferer også naturen. Jeg bor til leje i et rækkehus med have.

Jeg søger venner – drenge og piger af begge køn, uden bagtanker. Alderen ligger vel omkring 45 – 70 år.
Jeg har INTET imod folk der er MEGET ældre, blot forholder det så ledes at jeg oftest springer rundt som en lækat, også i naturen og derfor helst vil have venner jeg kan tage med uden skub og andre problemer. Jeg har bl.a. gigt og i perioder magter jeg ikke det ekstra slæb.

Jeg er stadig hjælpsom og gør gerne små tjenester, men glem alt en gratis handy man der simpelthen bare ordner alt.

Ofte for de ensomme at vide at de blot kan melde sig som frivillig. Ja men JEG kan f.eks. ikke slæbe møbler ned fra 4de sal. Den slagt mangler genbrugsbutikkerne altid hjælp til, men de lettere opgaver som f.eks. kundebetjening; - Næh nej, der mangler de sørme aldrig nogen. Det er nu også venner jeg savner og ikke arbejde. Det har jeg nok af herhjemme.

Jeg bor i Agerskov og er rimelig afstand er vel fra Agerskov og til f.eks. Rødekro, Løgumkloster, Skærbæk, Vojens eller Toftlund området.

Kom så op af stolen venner og tag jer sammen. Ring til mig på tlf. 8144 2288 og lad os få et møde i stand.

Venlig hilsen

Peter