GO' DAW DO'

SLÆGTSFORSKER VENNER // INDER

Slægtsforsker venner og veninder søges til hyggeligt samvær under private forhold.

Jeg har forsket i omkring 25 år og fylder 69 om nogle måneder og er af hankønsvæsen, ugift fhv. murerarbejdsmand.

Jeres alder er ikke afgørende men rent geografisk bedst om i bor i Vejen eller Haderslev kommune.

Det er med slægtsforskning som med en god pibe tobak. Man skal huske at tage piben ud af munden engang imellem. Jeg ryger ikke.

Annoncen er reel og uden løgn og plat.

Venlig hilsen Peter

Indrykket den 1. august 2019

 

Nogen at tale med søges

Nogen at tale med søges af anderledes alene mand. Anderledes idet jeg hører til de få uden bankopsparing og bor til leje. Folkepensionist som hutler sig igennem tilværelsen så godt som det nu kan lade sig gøre for en almindelig folkepension. Jeg har endda den frækhed at være bilejer til lavpris men det giver en vis frihed da jeg bor i Udkants-danmark. De fleste hører til Danmarks millionærer. Det gør jeg så ikke og det er da medvirkende årsag til at jeg ikke kan bruges til noget som helst når der tales om venskab.

Jeg har ingen pårørende eller nære familiemedlemmer og så er man anderledes og ubrugelig. Den slags taler man ikke om for så er man idiot. Nej hellere en masse løgn, pral og plat, det er noget folk æder råt.

For at venskab kan trives kræves der penge til forskellige arrangementer osv., osv. Jeg tør vove at påstå at det er noget af en holdning at have men det kan ikke laves om. Sådan er verden desværre blevet. INGEN overhovedet gider at have en gammel mand siddende og bare snakke og slubre kaffe i sig. Den slags venner er ingen sgu interesseret i.

Den slags fungerede fint for 30-40-50 år siden. Det var før vi fik computer og mobilos, som er blevet min rival. Hvorfor da sidde og snakke og drikke kaffe når der findes SMS og computer etc. Det med at tale med hinanden UDEN hjælpemidler, det VIL man bare ikke, og det der med besøg i eget hjem, det VIL folk bare ikke.

Jeg har endda tilbudt mødesteder på cafeer og hvor JEG betaler, men der takkes NEJ.

Vil man have venner må man have noget at byde på rent økonomisk, ellers har det ingen interesse, med mindre man vil udføre en masse gratis arbejde. Desværre går jeg ikke rundt og drikker mig fuld og jeg ryger ikke. Jeg bruger tid på lokalhistorie, slægtsforskning, fotografering, naturen osv. Gennemgående en kedelig person der KUN søger nogen at tale med. Der søges hverken kæreste, venner eller rejseledsager, blot nogle at tale med engang i mellem hvor alder og køn ikke er det afgørende. F.eks. i Vejen eller Haderslev kommune.

I min hjemkommune, Tønder, kan jeg ikke kontaktes via Boblberg og folk i andre kommuner mener afstanden er for stor. Undskyldninger er der nok af.

Når folk har det SÅ godt i verden af i dag, er der ingen grund til klage.

Indrykket 04-08-2019